Sport

Colectă pentru organizarea fazei zonale

frf-logo-2x
Pentru turneul zonal, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a avut de ales între ofertele celor de la Piatra Neamţ şi Vaslui. S-a optat pentru prima variantă, unde costurile de cazare sunt mai mari, oferta vasluienilor fiind cu 30 la sută mai mică. Chiar şi aşa, părinţii de la Ceahlăul Piatra Neamţ fac apel în mediul online pentru strângerea de fonduri, necesare pentru buna organizare a competiţiei.
“Fac un apel disperat către oamenii potenţi financiar să ajute grupa de juniori C, calificată la faza zonală, ce se desfăşoară la Piatra Neamţ, în perioada 2-5 iunie, să ajute aceşti copii minunaţi, fiecare cu ce poate (var, câţiva litri de benzină, bani după posibilităţi). Părinţii suportă tot: închirierea salvării, baremul de arbitraj, cazarea observatorului, etc. Ajutaţi aceşti copii”, sună mesajul postat de un părinte de la Piatra Neamţ pe reţelele de socializare.
Sporting Juniorul Vaslui va debuta în faţa echipei FC Botoşani, urmând ca a doua zi să întâlnească echipa gazdă, Ceahlăul. Câştigătoarea grupei va juca în finala mare pentru un loc la turneul semifinal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button