ActualitateLocal

Cercetată pentru deţinere de droguri de mare risc

droguri
Polițiștii antidrog sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui au reușit depistarea în flagrant a unei femei de 35 ani, bănuită de comiterea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui efectuează cercetări față de o femeie, în vârstă de 35 ani, cu dublă cetățenie tailandeză și britanică, bănuită de comiterea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
În seara de 30.05.2016, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui și Biroului Rutier Bârlad au oprit în trafic, pe raza municipiului Bârlad, un autoturism înmatriculat de autoritățile din Albania. Conducătorul auto și două pasagere au fost conduse la sediul Poliției municipiului Bârlad. Polițiștii au găsit în poșeta uneia dintre femei un plic cu o substanță albă, sub formă de cristale, iar în obiectele de vestimentație ale acesteia două dispozitive cu ajutorul cărora se consumă droguri.
În urma constatării tehnico-științifice efectuate a rezultat faptul că substanța găsită este metamfetamină, iar un dispozitiv prezintă urme cu această substanță.
Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârțirii infracțiunii prevăzute de art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button