Saturday , 20 August 2022, 06:36

CERCETAT PENTRU FURT ȘI INFRACȚIUNI RUTIERE


Poliţiştii rutieri efectuează cercetări față de un tânăr de 17 ani, care a fost implicat într-un accident de circulație după ce a sustras un autovehicul și l-a condus pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere. Mai mult, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În noaptea de 30/31 octombrie a.c., la ora 01.22, am fost sesizaţi prin apel de urgență cu privire la faptul că pe raza satului Glodeni, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
La locul producerii evenimentului s-au deplasat poliţişti rutieri, care, în urma primelor cercetări, au stabilit următoarele:
Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Vulturești, deși nu deținea permis de conducere a sustras autoturismul unui vecin și l-a condus pe raza localităților învecinate. La un moment dat, pe drumul comunal din satul Glodeni, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului. Acesta a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu ”traumatism picior stâng posibil fractură”.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și furt.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Judeţul Vaslui este una dintre cele mai lovite zone de seceta excesivă

Judeţul Vaslui este una dintre cele mai lovite zone de seceta excesivă, iar fermierii speră …

Un bărbat a rămas încarcerat într-un accident rutier la ieșirea din Bârlad spre Tutova.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, pentru descarcerare unei …