ActualitateLocal

Cercetat în libertate pentru dare de mită

DSC_4004
Ca urmare a denunţului formulat de un poliţist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi – Sectorul Poliţiei de Frontieră Huşi, la data de 6 iunie a.c., ofiţerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Judeţean Anticorupţie Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală unei persoane, sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită.
În fapt, luni, 6 iunie a.c., in jurul orei 11:00, B.D.C. s-a prezentat la sediul S.P.F. Huşi, pentru audiere într-un dosar penal. Cu această ocazie, B.D.C. i-a oferit cu titlu de mită unui poliţist de frontieră suma de 500 RON, pentru ca acesta să soluţioneze în mod favorabil un dosar penal în care era suspectat de săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice, având permisul suspendat.
Poliţistul de frontieră a refuzat mita şi a denunţat fapta ofiţerilor din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vaslui, care s-au prezentat la faţa locului împreună cu procurorul de caz şi au constatat comiterea infracţiunii.
B.D.C. este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button