ActualitateLocal

Centrul Vasluiului, în cea mai colorată perioadă a anului

DSC_7050
Cine a trecut prin centrul Vasluiului cu siguranță nu a plecat acasă cu mâna goală. Primăria a organizat, în premieră, Târgul de flori, eveniment pe care speră să-l transforme în unul de tradiție în rândul vasluienilor.
Manifestarea a captat atenția tuturor trecătorilor, fascinaţi de ideea primarului Vasile Pavăl, care a “înflorit” pentru trei zile toată piaţa civică. Sunt prezenţi peste 30 de producători de flori şi material dendrologic din Vaslui şi din alte judeţe, iar evenimentul se va încheia duminică, 22 mai.
”Avem convingerea că această primă ediţie va fi un succes, care va pune temelia unei frumoase tradiţii în oraşul nostru. Timp de trei zile îi aşteptăm pe toţi vasluienii iubitori de frumos, de culoare şi parfum în Centrul Civic, dar şi în Parcul Copou, unde au loc spectacole, iar celor care pe 21 mai îşi sărbătoresc ziua numelui, le doresc un călduros şi sincer “La mulţi ani!”, a spus primarul Vasile Pavăl.
Producătorii au venit în faţa vasluienilor cu flori şi aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, seminţe şi bulbi de flori, precum şi cu sisteme de irigaţii.
DSC_7091targ de flori vaslui

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button