ActualitateEducatieLocal

Centru de meditaţii la Vaslui

Vasluianul Gabriel Vrînceanu a deschis un centru de meditaţii pentru elevii care au nevoie de pregătire suplimentară pentru Evaluare Naţională, Bacalaureat sau admitere la Academia de Poliţie.

Un profesor din municipiul Vaslui a deschis primul centru de meditaţii pentru copiii care vor să-şi suplimenteze cunoştinţele dobândite la şcoală. Centrul este funcţional în incinta Liceului “Mihail Kogălniceanu” şi are încheiate contracte de colaborae cu profesori renumiţi din Vaslui la limba română, engleză, matematică, logică, informatică, istorie şi geografie.
Părinţii vor primi chitanţa pentru fiecare leu pe care îl vor plăti. Preţul pentru o şedinţă de o oră şi jumătate este de 25 de lei, elevii beneficiind de câte două şedinţe săptămânal.

Elevii interesaţi pot să facă şi abonament, şedinţele desfăşurându-se în grupe de maximum zece elevi.
Pentru copiii cu probleme financiare, care prezintă adeverinţă de la secretariatul şcolii, care să ateste acest aspect, se oferă săptămânal o oră de meditaţie gratuită.

Programul centrului de meditaţie este de luni până vineri, între orele 14 şi 18, iar relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0771.604.365.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button