Ceartă între doi șoferi la Huși, după ce s-au ciocnit în trafic! Unul era băut bine!

Polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Dobrina, în municipiul Huși, județul Vaslui, au observat un conflict verbal între doi conducători auto care fuseseră implicați într-un eveniment rutier fără victime.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că unul dintre conducătorii auto identificați emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul de 46 de ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *