Cea mai mare cupă europeană de Taekwon-do începe mâine la Sala Transilvania


Sibiul devine în perioada 25-28 octombrie capitala Taekwon-do-ului european. Delegaţii sportive din 28 de state europene vin la Sibiu pentru a lua parte la cea mai mare cupă europeană din toate timpurile, competiție care va avea loc în Sala Transilvania. Cu un număr record de participanţi înscrişi, peste 1350, Cupa Europei la Taekwon-do ITF se anunţă un eveniment grandios.
Evenimentul va debuta pe 25 octombrie, când la Sibiu își ia startul Cupa Internaţională de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi, care se întinde pe parcursul a două zile. Main-eventul competiției, Cupa Europei la Taekwon-do ITF pentru juniori şi seniori, se va desfășura între 26-28 octombrie.
articipanţii au început deja să sosească în Sibiu şi să se pregătească de competiţiile de tull şi luptă la care urmează să participe în zilele următoare. Campionii Europei din anii precedenți și campionii mondiali recent desemnați la Cupa Mondială desfășurată la Sydney, Australia, vin la Sibiu deciși să cucerească noi medalii. Mai mult, şi-au anunţat participarea la eveniment şi personalităţi marcante din lumea Taekwon-do-ului european şi mondial, nume sonore precum Master Wim Bos (Italia), Katya si Oleg Solovey (Ucraina), Jurek Jedut (Polonia), care au mai vizitat Sibiul cu ocazia Stagiilor internaţionale de Taekwon-do ITF susţinute începand cu 2013, la invitaţia PUMA Club Sibiu şi a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *