Sport

Ce nu s-a văzut la turneul de la Braşov!

hc vaslui
HC Vaslui şi-a asigurat locul în Liga Naţională pentru viitorul sezon, după ce a trecut de CSMS Bacău (scor 30-29) şi CNOT Braşov (scor 39-27), însă puţină lume cunoaşte problemele pe care le-a avut antrenorul Sandu Iacob pe perioada turneului de la Braşov.
În primul rând, haosul creat de FRH a unit şi mai mult grupul coordonat de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte. În momentul când s-au făcut convocările pentru baraj, toţi jucătorii au răspuns imediat. De remarcat faptul că Dragoş Soare, care va evolua din vară la Dobrogea Sud Constanţa, a plecat din spital de la Iaşi, cu perfuzia la mână, pentru a fi alături de echipă. }inând cont de starea lui de sănătate, jucătorul a intrat pe teren, marcând un gol în meciul cu CNOT Braşov, deşi recomandarea medicilor a fost să stea departe de teren.
Nici Ioan Polocoşer, transferat la CSU Suceava, nu s-a dat deoparte, deşi avea ruptură musculară. El nu a fost lăsat să intre în cele două jocuri, însă a fost foarte activ în rândul suporterilor vasluieni.
Alin Roşu a primit echipamentul de joc prin curierat direct la Braşov, după ce acesta predaseră apartamentul în care locuia la Vaslui, ţinând cont că din vară este jucătorul lui CSM Bucureşti.
De asemenea, Sandu Mihai a evoluat cu probleme de sănătate, iar înaintea jocului cu formaţia băcăuană a fost tratat de către echipa medicală a clubului.
Didi Hrimiuc nu a mai putut evolua în meciul cu Braşov, după ce s-a trezit cu genunchiul umflat.
Cu toate acestea, echipa s-a mobilizat exemplar, oferind o adevărată lecţie de unitate, ce i-a adus o nouă prezenţă în Liga Naţională.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button