Sport

Cătălin Popa nu mai e preşedintele lui Atletico

catalin-Popa_atletico
Atletico Vaslui a rămas fără conducător, după ce Cătălin Popa şi-a dat demisia din funcţie. Actualul observator FRF de liga I s-a arătat nemulţumit de faptul că nu le poate asigura antrenorilor un teren în oraş pentru a pregăti echipa de campionat, care va debuta la sfârşitul acestei luni. Primăria, administratorul bazei sportive, a cerut echipelor de fotbal un răgaz, pentru a intra pe terenul de pregătire, acesta fiind reabilitat, după ce gazonul a fost aproape distrus de multitudinea antrenamentelor şi partidelor disputate pe el în sezonul trecut.
Pe stadionul Municipal există o decizie a Consiliului Local, prin care echipelor sunt obligate să achite o taxă pentru folosirea terenului numai la jocurile oficiale.
Din acest motiv, Atletico s-a pregătit numai în spatele porţilor sau a fost nevoită să meargă la Negreşti pentru a avea acces la un teren regulamentar.
După plecarea lui Cătălin Popa sunt şanse ca echipa să rămână şi fără antrenorul Cristi Ungureanu. Tehnicianul a plecat să-şi rezolve anumite treburi în Germania, urmând ca la revenire să se decidă dacă rămâne sau nu la Atletico.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button