Sport

Cătălin Moroșanu, asaltat de puștii de la Negrești

Cătălin Moroșanu a fost în centrul atenției la inaugurarea celei mai noi filiale a clubului Scorpions. Negreștiul este cea de-a 9 filială, care a fost înființată de Scorpions Iași, grație voinței lui Mihail Voicu.

”Mă bucur că am putut participa la inaugurarea sălii de kickboxing Scorpions Fight Club și il felicit pe inițiatorii acestui proiect și sper din toată inima ca tinerii din zona noastră să fie motivați de această inițiativă și să îmbrățișeze cu drag această ramură sportivă”, a menționat primarul orașului Negrești, Vasile Voicu.

Zeci de copii au pășit pragul sălii, nerăbdători să obțină autografe și să facă poze cu Cătălin Moroșanu.

Micuții au fost fascinați sacii de box și mănuși, echipându-se cu toate cele necesare găsite în sală și exersând mișcări de box.

”Dragi prieteni, astăzi am inaugurat o nouă sală Scorpions Gym în orașul Negrești! Copiii sunt viitorul nostru și al României!”, a postat pe rețeaua de socializare cunoscutul luptător K1 și MMA.

La momentul inaugurării au participat mai mulți primari din zona Negreștiului, luptători ai Scorpions din Iași și Vaslui, amintindu-i aici pe Lascăr Rotaru, cunoscut drept Bestia Moldovei, și Bogdan Năstase.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button