Caritate prin artă


Voluntari ai Asociației Tineretul ONU din România, clubul Vaslui, au avut inspirația de a venit cu un proiect inedit, menit să conștientizeze publicul larg cu privire la nevoia de susținere a celor care provin din medii sociale modeste.
Sub genericul ”Awareness Though Art” (Conștientizare prin artă), grupul de tineri a reușit să finalizeze o superbă acțiune, inspirată din arta contemporană, dând posibilitate unor persoane cu abilități artistice să-și dezvăluie talentele.
Dacă pe scena din centrul Vasluiului au urcat artiști locali mai mult sau mai puțin cunoscuți, care au împărtășit o parte din emoția lor sufletească, prin muzică, în sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui a avut loc un atelier de pictură în cafea, unde, conform organizatorilor, ”participanții au avut ocazia să-și exprime perspectiva prin intermediul artei vizuale și să lege prietenii pe măsura a ceea ce au exprimat picturile lor”.
Evenimentul a avut și o latură umanitară, unde s-au strâns cărți, rechizite, jucării, haine sau produse alimentare, ce vor fi donate unei centru de copii instituționalizați din Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …