ActualitateLocal

Camion furat din Bulgaria, descoperit la Albiţa

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un camion marca Man, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Bulgaria în urmă cu câteva zile.

„Pe data de 19 mai 2022, în jurul orei 12.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un camion marca Man, înmatriculat în Republica Moldova. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Bulgaria, la data de 16.05.2023. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că are calitatea de şofer al firmei de transport în proprietatea căreia este autovehiculul şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu”, precizează un comunicat de presă transmis de ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 75.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button