ActualitateNaţional

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

politia-de-frontiera
Poliţiştii de frontieră gălăţeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au efectuat trei percheziţii, la mai multe locaţii din municipiul Galaţi, unde au descoperit peste 200 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute, care urmau a fi valorificate pe piaţa gălăţeană prin vânzare directă într-un centru comercial.

În cursul lunii iunie, în urma acţiunilor specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră gălăţeni, au fost obţinute informaţii cu privire la realizarea de acte şi fapte de comerţ cu bunuri susceptibile a fi contrafăcute.
Ca urmare a acestui fapt, în urma documentării efectuate, la sfârşitul săptămânii trecute poliţişti de frontieră din cadrul Biroului Combatera Migratiei Ilegale si Infractionalitatii Transfrontaliere si a compartimentului Criminalistică, din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontier Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie emise de Judecătoria Galaţi pentru mai multe locaţii din municipiul Galaţi.
Astfel, în urma acţiunilor, au fost descoperite 220 de bunuri (articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte), toate având inscripţionate însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile respective urmau a fi vândute direct într-un centru comercial situat în municipiul Galati.
Bunurile în valoare estimata de aproximativ 26.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră galateni, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button