Thursday , 29 September 2022, 22:27

BMW furat din Bulgaria descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW 525 TDS, care figura în bazele de date ca fiind semnalat  furat din Bulgaria.

În ziua de 18 iulie a.c., în jurul orei 15.35, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean român domiciliat pe raza judeţului Vaslui, în vârstă de 46 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o remorcă, pe care transporta un autovehicul marca BMW 525 TDS.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului transportat,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria începând cu data de 20.05.2022. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat mijlocul de transport  în urmă cu câţiva ani, din Italia şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”, a declarant Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 3.500 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *