ActualitateLocal

Biciclisti accidentați

accident-bicicleta
Doi bicicliști au fost transportați la spital suferind vătămări corporale ca urmare a implicării în accidente de circulație.
În această dimineață, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată despre faptul că pe D.J. 244, pe un sector de drum situat în afara localității Gara Banca s-a produs un accident de circulație. Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări la fața locului și au stabilit împrejurările producerii accidentului.
S. Florin, de 34 ani, din comuna Banca conducea un autovehicul, având direcția de deplasare Gara Banca către D.E. 581. La un moment dat a acroșat un biciclist, în vârstă de 27 ani, din comuna Viișoara, care avea aceeași direcție de deplasare, dar nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care a intenționat să schimbe direcția de deplasare către stânga.
Victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad, unde a fost diagnosticată cu „policontuzii”.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii Biroul Rutier Bârlad au efectuat cercetări la locul producerii unui accident de circulație, în urma căruia un alt biciclist a suferit vătămări corporale. Accidentul s-a produs astăzi, pe strada Tecuciului, din municipiul Bârlad.
Un biciclist, în vârstă de 63 ani, din municipiul Bârlad nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către stânga și a fost acroșat de un autovehicul condus de S. Ardelean, în vârstă de 23 ani, din localitatea Munteni, județul Galați, din direcția centrul orașului către Tecuci. Biciclistul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgență Bârlad, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral și contuzie cervicală”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button