Sport

Bestia Moldovei la MMA All Stars

Peste 20 de sportivi din țări precum Serbia, Canada, Brazilia, Croația, Italia și România și-au dat întâlnire luni seară, la Brasov, pentru a participala MMA All Stars, cea mai importantă gală din acest an.
Printre luptătorii români care vor urca în ring se numără și vasluianul Lascăr Corneliu Rotaru. Acesta își va măsura forțele cu unul dintre cei mai promițători luptători din Brazilia, Diego Nunes, care a fost în perioada 2010-2013 în primii zece mondiali.
”El vine să se înfrunte cu mine după atâtea meciuri pe care le-a disputat. Pot să zic că are mai multă experiență ca mine. Eu vin ddupă o perioadă bună, câștigând la Bistrița o centură în fața unui adversar puternic care nu pierduse niciodată, dar m-am impus prin KO în prima repriză. Am mai participat la Campionatul Național Sambo, unde am obținut locul 1 și sunt foarte pregătit pentru acest meci. Diego Nunes va lupta împotriva mea prin experiență, dar am alte șanse să câștig în fața lui. Împreună o să-l învingem și vreau să vadă că noi vasluenii suntem cei mai puternici”, a spus Lascăr Rotaru.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button