ActualitateLocal

Bârlădeancă felicitată de polițiști pentru spiritul civic

O femeie în vârstă de 62 de ani, din Băcani, județul Vaslui s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad unde a sesizat că, în imprejurări necunoscute, și-a pierdut portmoneul în parcarea unui centru comercial din Bârlad.

Portmoneul în care se aflau documente, înscrisuri și bani a fost găsit de o tânără care a încercat să intre în contact cu proprietarul lansând un apel pe o rețea de socializare.

Ulterior, aceasta s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru a-l preda organelor de poliție.

Bunul găsit a fost restituit de către polițiști proprietarei care nu mai spera în recuperarea banilor şi documentelor, fiind plăcut surprinsă şi impresionată de fapta tinerei.

Tânăra care a dat dovadă de spirit civic a primit din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui o scrisoare de mulțumire, în semn de prețuire și recunoștință pentru promovarea valorilor morale în societate.

”Astfel de fapte readuc încrederea în ceea ce înseamnă bună-credință, respect față de aproape și reprezintă un exemplu pentru ceilalți cetățeni. Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button