ActualitateLocal

Barbati retinuti pentru viol

1
Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui bărbat, de 31 ani, din comuna Oltenești bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Acesta a fost reținut și prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. De asemenea, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Vutcani, este cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de viol.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Oltenești au demarat cercetări în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112, în ziua de 30.04.2016, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 61 ani, din comuna Oltenești a fost victima infracțiunii de viol. Din cercetări a rezultat faptul că în ziua de 29.04.2016, A. Sorin, în vârstă de 31 ani, din aceeași localitate a mers la locuința femeii, a lovit-o și a obligat-o să întrețină raport sexual.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

În seara de 28.04.2016, polițiștii Postului de Poliție Vutcani au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani cu privire la faptul că în aceeași zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.Polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea infracțiunii. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa urmează a dispune în data de 03.05.2016.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button