Bărbat reţinut pentru furt

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de furt calificat și 3 tentative la infracțiunea de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 21 de ani, Cosmin Adrian Drosu, din Bârlad, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și trei tentative la infracțiunea de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii bârlădeni au stabilit că, în perioada iulie-septembrie a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Bârlad, ocazie cu care a sustras din interior acestora mai multe bunuri de valoare și sume de bani. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 8.000 lei.

În data de 13 septembrie a.c., Cosmin Adrian Drosu a fost reținut pentru 24 de ore iar în cursul aceleiași zile, Judecătoria Bârlad  a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi tineri din Băcești au fost reținuți, după mai multe percheziții domiciliare. Polițiștii au găsit o adevărată ”comoară”!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Bărbat din Deleni, prins cu permis de conducere fals

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *