ActualitateLocal

Bărbat reținut pentru distrugere, violare de domiciliu și amenințare

Un bărbat de 47 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 47 ani s-a deplasat cu un taxi pe str. Progresului din municipiul Vaslui, la domiciliul unui bărbat de 58 ani, unde avea cunoştinţă că se află şi fosta sa concubină, o femeie de 43 ani, din aceeaşi localitate.

Astfel, persoana bănuită a pătruns în curtea locuinţei acestuia, a distrus geamul de la uşa de acces în imobil şi i-a ameninţat pe cei doi.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că  bărbatul de 47 ani a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Vaslui în data de 26 iulie, ntrucât acesta s-a apropiat la mai puţin de 100 metri faţă de fosta concubină.

Faţă de persoana bănuită, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button