ActualitateLocal

Bărbat reținut pentru conducere fără permis

maramures-unan-si-8-luni-de-inchisoare-pentru-conducere-fara-permis
Polițiștii au reținut un tânăr care a condus un autovehicul pe raza municipiului Vaslui, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului. Astăzi, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe C. Dănuț, în vârstă de 28 ani, din comuna Solești, acesta fiind cercetat pentru comiterea a două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.
În luna decembrie 2015, bărbatul a fost identificat de polițiști conducând un autovehicul pe strada Șoseaua Națională, din municipiul Vaslui, cu o viteză peste limita legală. Aparatul radar a înregistrat pentru autovehiculul condus de C. Dănuț viteza de 108 km/h. La momentul opririi, i s-au solicitat documentele prevăzute de lege, polițiștii constatând faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat și testarea cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat. A fost condus de către polițiști la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din buletinul de analiză a rezultat că tânărul avea o alcoolemie 1,95‰.
Pe numele lui C. Dănuț a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. După comiterea faptelor, tânărul s-a sustras cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button