ActualitateLocal

Bărbat reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Huși au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecție emis împotriva sa.

      Polițiștii Municipiului Huși au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din Huși, cu privire la încălcarea prevederilor ordinului de protecție, de către fostul concubin al acesteia, un bărbat de 35 de ani, din Huși, care a agresat-o.

       Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cele două persoane au avut o relație de concubinaj, iar în data de 09 noiembrie 2018, Judecătoria Huși a emis un ordin de protecție, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 metri față de persoana vătămată.

       În seara zilei de 07 aprilie a.c., bărbatul de 35 de ani a pătruns în autoturismul persoanei vătămate, agresând-o atât pe aceasta, cât și pe bărbatul care o însoțea. În urma agresiunii, femeia a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

            În cauză, după întocmirea dosarului de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea prevederilor ordinului de protecție și lovire sau alte violențe, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button