ActualitateLocal

Bărbat găsit decedat pe un drum din comuna Dăneşti

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă, marţi seara, pe un drum din comuna Dăneşti, cadrele medicale solicitate să intervină pentru salvarea lui constatând decesul, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

“La faţa locului a fost deplasată o ambulanţă SMURD tip B2, cu echipaj de prim-ajutor. Paramedicii au găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Au fost începute manevrele de resuscitare, între timp sosind la locul intervenţiei şi o ambulanţă tip C, cu medic, aparţinând SAJ Vaslui. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţă a fost nevoit să declare decesul victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Autorităţile urmează să stabilească dacă bărbatul a fost victima vreunei infracţiuni.

“Marţi seara, am fost sesizaţi de către un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui cu privire la faptul că a fost constatat decesul unui bărbat de 49 de ani, care a fost găsit căzut, sângerând, pe un drum public din localitatea Emil Racoviţă, comuna Dăneşti. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button