Bărbat din Tătărăni arestat preventiv, după ce și-a agresat soția

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din comuna Tătătăni, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce acesta și-ar fi agresat concubina.

Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în zilele de 16 și 17 martie 2022, aflat la locuința comună, din localitatea Valea lui Bosie, comuna Tătătăni, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat concubina.

Ca urmare a agresiunilor, victima, o femeie în vârstă de 61 de ani, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 18 – 19 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 18 martie 2022, poliţiştii l-au reținut pe prezumtivul agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 19 martie 2022, față de acesta, Judecătoria Huși a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *