Bărbat din Huși arestat pentru tâlhărie

Un bărbat din Huși este cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie după ce în cursul zilei de ieri, a bătut un adolescent într-o stație de autobuz și i-a furat telefonul mobil.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de ieri, ora 16.00, în zona unei stații de transport de pe strada Ioan Vodă cel Viteaz, bărbatul a deposedat, prin violență, un tînăr de 17 ani, din comuna Pădureni, județul Vaslui, de un telefon mobil. Victima a reușit să își recupereze telefonul de la agresor și a încercat să fugă din zonă, însă a fost ajuns din urmă de bărbat și agresat din nou.

Ulterior, bărbatul a mers la domiciliu, de unde s-a întors cu două arme albe, ocazie cu care a tulburat ordinea și liniștea publică.

Față de agresor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Judecătoriei Huși, cu propunerea de arestare preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *