Bărbat din Deleni, prins cu permis de conducere fals

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Deleni,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”uzul de fals”.

Sâmbătă, 12 iunie a.c., ora 21:10, polițiștii Biroului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, au oprit, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui condus de către un bărbat de 40 ani, din localitatea Deleni.

Bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Republica Moldova.

Întrucât documentul prezenta suspiciuni de contrafacere, s-a procedat la efectuarea de verificări, ocaziei cu care, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii rutieri vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Moldovenii forțează vigilența polițiștilor de frontieră: Încă un cetățean basarabean prins cu permis de conducere necorespunzător!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Puctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Trafic îngreunat în Bârlad, după ce trei mașini au fost implicate într-un accident rutier

Detasamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe bulevardul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *