ActualitateLocal

Bărbat decedat după ce a fost prins sub un utilaj într-o pădure din comuna Puşcaşi

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a decedat, după ce a fost prins sub un utilaj forestier într-o pădure din localitatea Poiana lui Alexa, comuna Puşcaşi, Detaşamentul de pompieri Vaslui intervenind cu şase autospeciale şi echipaje specializate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, accesul în zona producerii incidentului a fost foarte dificil, salvatorii fiind nevoiţi să meargă pe jos prin pădure pentru a ajunge la victimă.

„În accident a fost implicat un tractor articulat forestier şi o persoană. Cinci dintre autospecialele de intervenţie au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permiţând doar accesul autospecialei autoşenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenţie. La sosirea echipajelor a fost găsit un bărbat prins sub un utilaj forestier, zona fiind foarte accidentată. Victima se afla în stare de inconştienţă şi în stop cardiorespirator. După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns pozitiv la aceste manevre. Medicul de pe ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii cercetează împrejurările producerii incidentului soldat cu moartea bărbatului, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button