ActualitateLocal

Bărbat cu dublă cetăţenie, căutat de autorităţile din Italia, depistat la P.T.F. Albiţa

politia-de-frontiera
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, Andrei G., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Renault, înmatriculat în România.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button