ActualitateLocal

Bărbat cercetat pentru tâlhărie

masina_politie_
Polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani, din comuna Roșiești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, victimă fiind un bătrân de 87 ani, din aceeași localitate.
Polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Banca au efectuat cercetări într-un dosar de cercetare penală întocmit în urma unei sesizări primite de la un bărbat în vârstă de 87 ani, din comuna Roșiești. Acesta a sesizat polițiștii cu privire la faptul că în seara de 15 martie a.c., o persoană necunoscută a intrat în locuinţa sa, l-a agresat și i-a sustras bani.
În urma activităților întreprinse de poliţişti a fost identificat A. Sorin, de 40 ani, din aceeași localitate ca fiind persoana bănuită de comiterea faptei.
Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea respectivă, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuința bărbatului, l-a imobilizat și a sustras 800 de lei, bani ascunși de victimă sub un covor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. A. Sorin este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button