EducatieLocal

Bani pentru elevii cu 10

În semn de apreciere a excelenţei, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice va premia cu 3.000 de lei fiecare elev care a obţinut media 10 la Bacalaureat (78 de elevi), respectiv cu 1.000 de lei, fiecare elev de clasa a VIII-a care a obţinut media generală 10 la Evaluarea Naţională (253 de elevi).

La Vaslui, după finalizarea sesiunii de vară a examenului de Bacalaureat, doi elevi au obţinut medii de 10 şi vot fi premiaţi. Este vorba despre Bianca-Gianina Arcăleanu, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, şi Alexandra Ghintuială, de la Colegiul Naţional “Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad.

La Evaluarea Naţională la Vaslui, 7 elevi au obţinut media 10 la examen. Este vorba despre Iuliana Alexandra Alexandru şi David Cosmin Bejenariu, ambii de la Şcoala “Mihai Eminescu” Vaslui, Miruna Ştefania Lupaşcu, absolventă a Şcolii “Constantin Parfene” Vaslui, Marius Angel Butnaru şi Ioana Raluca Nastasă, ambii foşti elevi ai Şcolii “Mihai David” Negreşti, Bianca Elena Cernat şi Petronela Beatrice Nanea, absolvente ale Şcolii “Episcop Iacov Antonovici” Bârlad.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button