ActualitateLocal

Băiat de 14 ani decedat, după ce a fost înjunghiat de tată

Băiatul de 14 ani din comuna Pădureni, înjunghiat, duminică, de tatăl său, a fost declarat decedat, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Minorul a fost găsit în stop cardio-respirator şi în şoc hemoragic, iar cadrele medicale ajunse la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, la care băiatul nu a răspuns.

„Poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ivăneşti, comuna Pădureni, un minor de 14 ani ar fi suferit o plagă în zona inghinală, posibil înjunghiată, provocată de tatăl său. Prezumtivul autor, un bărbat, de 46 de ani, este în stare avansată de ebrietate şi se află în custodia poliţiştilor. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat şi dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Din primele informaţii oferite de anchetatori, băiatul se afla în gospodărie împreună cu tatăl său, pe care îl ajuta la tăiatul porcului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button