ActualitateLocal

Autoturism radiat din circulaţie din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni în trafic

politia-de-frontiera
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu au depistat un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de autorităţile germane.

În data de 25 iunie a.c., în jurul orei 21.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, la intersecţia DN 24 A cu DC 62 Murgeni – Cârja, un autoturism marca Nissan Europe, cu număr de înmatriculare specific Germaniei, condus de cetăţeanul român C.S., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul figurează radiat din circulaţie de autorităţile din Germania, iar plăcuţele de înmatriculare figurează ca fiind furate.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la un prieten şi că nu avea cunoştinţă despre neregulile constatate.
În cauză se fectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button