ActualitateLocal

Autoturism Kia Sorento , depistat la Albiţa

P1011923
Poliţiştii de frontieră din P.T.F. Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism Kia Sorento căutat de autorităţile din Grecia.

În ziua de 29 iulie a.c., în jurul orei 14.00, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Daniel L., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Kia Sorento.
Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul în cauză este semnalat ca fiind de „bun căutat pentru confiscare”, alerta introdusă de autorităţile din Grecia la data de 22.08.2015.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză cu suma de 6.300 euro, în luna aprilie a acestui an, de la o persoană fizică şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este cautat de autoritati sau implicat în vreun litigiu.
In cauza sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 28.350 lei, a fost reţinut la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button