Autoritățile din Lipovăț au dat noua sală de sport în administrarea școlii din localitate

Noua sală de sport a fost preluată de Primăria comunei Lipovăț. În lipsa unei inaugurări oficiale, autoritățile locale au decis să o dea în administrare școlii din localitate.

Primarul Valerian Hriscu i-a invitat pe consilieri să vadă noua investiție, realizată prin Compania Națională de Investiții, fiind cea mai modernă sală de sport din județ.

”În ședința Consiliului Local de ieri s-a aprobat darea în admnistrare către Școala Gimazială “Ștefan Ciobotărașu” Lipovăț a sălii de sport și Regulamentul de organizare și funcționare a acesteia. Astfel, pe lângă elevi, noua sală de sport va fi folosită și de comunitate”, a declarat Valerian Hriscu, primarul comunei Lipovăț.

Sala de sport are o suprafață construită de 1.405 mp, tribune cu 102 locuri, magazii pentru saltele și alte materiale necesare orelor de sport, grupuri sanitare, vestiare și dușuri.

Sala este dotată cu tabelă de marcaj electronică performantă, porți pentru handbal și fotbal, coșuri pentru baschet și fileu pentru volei și pentru tenis, astfel că se pot practica mai multe sporturi de echipă sau individuale.

De asemenea, sala are sistem de sonorizare, climă, încălzire centralizată și detectoare de fum.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *