Auto Driver Iași a ”confiscat” Winter Cup


S-a tras cortina peste cea de-a șaptea ediţie a Winter Cup. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Vaslui a oferit una dintre cele mai reuşite ediţii, cu 47 de echipe participante din județele Vaslui, Iași, Bacău și Neamț.
Cea mai bună echipă a turneului a fost Auto Driver Iași, care s-a impus în finala mare în faţa Victoriei, cu scorul de 5-0.
Ieșeni au mai primit titlul de cel mai bun jucător al turneului, prin Marian Anton. Cel mai frumos gol al competiţiei a aparţinut portarului Sebastian Bădiț, de la Inter Traian, iar cel mai fair-play oficial a fost Andrei Moroșanu, de la surpriza compeitiției, Alpiniștii.
Portarul celor de la Victoria, Bogdan Cernat, a fost declarat cel mai bun portar al turneului.
Titlul de golgheter a fost adjudecat de Ovidiu Pricop (Alpiniștii), cu 14 reușite, iar antrenorul echipei Auto Driver, Alin Onofrei, a fost desemnat cel mai bun manager.
În finala mică, Inter Traian s-a impus cu 6-0 în fața Alpiniștilor. La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate alte șapte meciuri, la finalul cărora vom afla câștigătoarele celorlalte categorii. La categoria Under19 mai sunt de disputat semifinalele și finalele, la categoria Futsal se vor juca finala mică și finala mare, iar la Old Boys finala.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *