Sport

Atletico Vaslui-Ştiinţa Miroslava, sâmbătă, ora 15

1
Directorul sportiv al Atletico Vaslui, Costinel Botez, se roagă să nu mai piardă vreun jucător până la meciul cu Ştiinţa Miroslava. Pentru partida de sâmbătă, acesta are la dispoziţie doar 12 jucători, cu care speră să lase o impresie bună.
“Avem un grup restrâns. Nu ne putem baza pe serviciile lui Gabriel Crăciun şi ale portarului Cernat. Încercăm să ne descurcăm cu ce avem. Important e să nu mai pierdem jucători până la ora meciului. Primul obiectiv, acela de a ne prezenta la meci, a fost îndeplinit. Mai rămâne să oferim spectacol pe teren şi să încercăm să lăsăm o impresie cât mai bună”, a spus Costinel Botez.
După meciul cu Miroslava, Atletico va avea o pauză de două săptămâni, ţinând cont că meciul cu Cetate Tg.Neamţ nu se va disputa, după ce adversara a fost exclusă din competiţie.
“Până la următorul meci sperăm să primim veşti bune şi de la Primărie, unde avem depus un proiect pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile. În funcţie de decizia luată, ne vom pregăti planurile de viitor. Dacă o să avem asigurată finanţarea, trecem la etapa de negociere cu o serie de jucători, astfel încât să formăm o echipă care să facă o figură frumoasă în viitorul sezon”, a completat directorul sportiv al Atletico.
Partida dintre formaţia vasluiană şi Ştiinţa Miroslava se va disputa pe stadionul Municipal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button