Sport

Atletico Vaslui-Olimpia Râmnicu Sărat, mâine, ora 17

dsc_0246
Atletico Vaslui are parte de un nou meci dificil, întâlnind astăzi, de la ora 17, Olimpia Râmnicu Sărat, echipă care în sezonul trecut s-a bătut la promovare în liga secundă. Antrenorul Gabriel Crăciun crede că meciul este dificil, ţinând cont că echipa vasluiană este văzută acum cu alţi ochi, iar adversarele se vor mobiliza altfel în partidele directe.
“E o echipă puternică. Anul trecut s-au bătut la promovare. I-am încurcat la Vaslui, 1-1, iar din acel moment, contracandidat Sepsi s-a desprins şi i-a fost greu Râmnicului să se mai apropie de primul loc. Va fi un meci dificil, poate mai greu faţă de cel cu Miroslava. În momentul când eşti pe primul loc echipele se mobilizează altfel, vin mult mai concentrate, iar jocul este mult mai greu”, a spus Gabriel Crăciun.
Înaintea acestui joc, Atletico are probleme cu portarul Cernat, care a acuzat dureri la o mână: “De două zile nu s-a antrenat. Sper să-l recuperăm până la ora meciului”.
Nici Gabi Crăciun nu poate fi pe teren, fiind suspendat pentru cartonaşul roşu primit la meciul cu Miroslava.
“E o situaţie cu care nu sunt familiarizat. Tot timpul am fost pe teren. Sper ca jucătorii să compenseze lipsa mea printr-o dăruire mult mai mare şi să aducă victoria, care ne-ar menţine pe primul loc”, a conchis antrenorul-jucător de la Atletico.
Partida se va disputa pe stadionul Municipal, iar preţul biletului de intrare este 5 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button