Sport

Atletico Vaslui-Aerostar Bacău, mâine ora 15 Tombolă pentru spectatori

afis aerostar
Pentru acest an, Atletico Vaslui speră să atragă oamenii de afaceri mai aproape de fotbal, printr-un nou proiect, intitulat “Și eu sunt Vaslui!”. Oficialii clubului vasluian vrea să implice în activitatea echipei atât mediul de afaceri, cât şi spectatorii. Primul pas va fi făcut la meciul cu Aerostar Bacău, de mâine, ora 15. Cheltuielile legate de organizare sunt acoperite de Radical Grup, iar spectatorii prezenţi la meci vor participa la o tombolă cu premii.
“Vom organiza tombolă cu premii la fiecare meci de acasă. Ne dorim să vină alături de noi cât mai mulţi oameni de afaceri. Mizăm pe formarea unei echipe, care la anul să se bată pentru locurile fruntaşe”, a spus Costinel Botez, directorul sportiv al Atletico.
Referitor la meci, oficialul vasluian se gândeşte doar la oferirea unui spectacol de calitate pentru public: “Nu ne interesează, în special, rezultatul, ci să creştem în calitatea jocului. Avem întreg lotul valid şi vrem să fim un grup unit şi care să crească de la un meci la altul”.
Pentru jocul cu Aerostar, preţul biletului de intrare este de cinci lei. Elevii şi pensionarii au acces gratuit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button