Sport

Atletico merge mai departe în Cupa României

summer--cup
Atletico Vaslui a debutat cu dreptul în noul sezon competiţional. Formaţia antrenată de Gabi Crăciun a obţinut o victorie de moral la Iveşti, trecând de reprezentanta judeţului Galaţi cu scorul de 4-1 (1-1), calificându-se, astfel, în turul doi al Cupei României. Vasluienii au fost cei care au deschis scorul, prin egipteanul Hany Ragab, una dintre achiziţiile reuşite ale lui Atletico din această vară. Înainte de pauză, Gloria a restabilit egalitatea.
Tehnicianul Vasluiului a fost nevoit să trimită artileria grea în partea a doua, iar atacantul Valentin Buhăceanu, adus de la fosta formaţie a ligii secunde, Bucovina Pojorâta, a rezolvat aproape de unul singur meciul, marcând de trei ori în poarta Iveştiului. El a mai avut alte trei ocazii de gol, fiind declarat omul meciului.
La echipa vasluiană a debutat puştiul de 15 ani, Marian Ciubotaru, integralist în jocul de la Iveşti. El este originar din această localitate, iar la meci a fost încurajat de întreaga familie. Pe banca de rezerve s-au mai aflat alţi trei puşti de 15 ani. Este vorba despre Ionuţ Ailenei, Octavian Cracea şi Eduard Grigore. Cei patru fotbalişti provin de la Sporting Juniorul, care a acceptat un parteneriat cu Atletico pentru sezonul 2016-2017.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button