Sport

Atletico are antrenor

cristi-ungureanu
Atletico Vaslui a rezolvat banca tehnică, după ce l-a instalat oficial ca antrenor principal pe Cristi Ungureanu. Noul tehnician al formației vasluiene are un CV bogat, venind din Germania, unde a antrenat atât la juniori, cât și la seniori.
În România, acesta s-a ocupat de pregătirile echipei de liga a treia, Știința Miroslava, cu care a fost, în două rânduri, la un pas de promovare în liga a doua. Ultima oară a antrenat în Germania, la juniorii A de la JFG Kinsach Kickers și la echipa de seniori a FC Aiterhofen Geltofing.
Ca fotbalist a evoluat la juniorii clubului Steaua București, iar la seniori a jucat pentru FC Botoșani, Dacia Unirea Brăila, U Craiova, FC Snagov, Forex Brașov și ASC Bacău.
Cristi Ungureanu va debuta pe banca vasluienilor într-un meci oficial pe 24 august, când este programat cel de-al doilea tur al Cupei României.
Înainte de cooptarea lui Cristi Ungureanu în staff-ul tehnic, Atletico l-a avut pentru o săptămână antrenor principal pe Costel Ilie. Acesta a renunțat, pentru a merge secund în prima ligă, la ASA Târgu Mureș.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button