ActualitateLocal

Asfalt în comuna Dodești!


Autoritățile din comuna Dodești au primit de la constructorul, Transmir Vaslui, un drum complet modernizat, ce leagă satul reședință de localitatea Urdești, în lungime de peste 1,6 kilometri. Investiția a fost finanțată prin Programul de Dezvoltare Locală (PNDL) și a fost în valoare de peste 2,1 milioane de lei.
”Investiția este foarte importantă. Infrastructura este vitală pentru ziua de astăzi. Oamenii au nevoie de drumuri moderne. Pentru locuitorii comunei Dodești este o minune acest drum. După patru luni de alergătură, astăzi facem recepția acestui drum. Consider că toată lumea este mulțumită. Felicitări constructorului”, a declarat Loredana Cerbu, primarul comunei Dodești.
La recepția finală a lucrărilor a fost prezent vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Trifan. Acesta a anunțat că în perioada următoare peste 5 milioane de lei vor fi investiți în modernizarea a peste 4 kilometri de drum în comuna Dodești, lucrările urmând a fi finanțate prin același program de dezvoltare locală.
”Suntem la recepția unui proiect de infrastructură din comuna Dodești, ce face parte din cele patru proiecte pe care comuna Dodești le-a obținut prin PNDL. A avut un proiect de apă, canalizare, poduri și podețe, o școală, o grădiniță și acest drum, ridicând astfel standardul drumurilor comunale cu doi km. Urmează PNDL2, unde un alt tronson de drum va fi modernizat, alături de alte două obiective educaționale. Ușor, dezvoltăm județul Vaslui și felicit doamna primar, care se străduiește să facă lucruri frumoase în comună. Sper să nu se oprească aici”, a declarat Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui.
Lucrările la drumul comunal au început anul trecut și au durat mai bine de un an. Investiția a fost realizată de societatea Transmir.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button