ActualitateLocal

Arestat preventiv pentru tâlhărie , viol și distrugere

maramures-unan-si-8-luni-de-inchisoare-pentru-conducere-fara-permis
Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Oșești, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, viol și distrugere, victimă fiind o femei, în vârstă de 79 de ani.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au întocmit dosar penal pe numele lui H. Iulian, în vârstă de 21 de ani, din comuna Oșești acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol, tâlhărie și distrugere, victimă fiind o vecină a acestuia, în vârstă de 79 de ani.
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în noaptea de 31.07/01.08.2016, tânărul a pătruns în locuința femeii și prin constrângere a întreținut relații sexuale cu aceasta. Ulterior, a lovit victima și a sustras din locuință 740 de lei și un telefon mobil. După comiterea fapelor, H. Iulian a părăsit locuința pe un geam pe care l-a spart cu piciorul.
Bunurile sustrase au fost ascunse de tânăr în grădina locuinței sale, însă au fost recuperate de polițiști și restituite persoanei vătămate.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 2 Vaslui. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button