ActualitateLocal

Arestat preventiv pentru furt

arestare-preventiva
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a lui C. Nicolae, de 29 de ani, din municipiul Bârlad, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În luna februarie a.c., pe timp de noapte, C. Nicolae și S. Cornel, de 36 ani, din municipiul Bârlad au sustras două cabaline de pe raza municipiului Bârlad. Una din cabaline a fost schimbată de cei doi bărbați, pe raza comunei Bogdănești, cu un alt animal și 300 lei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate. Față de S. Cornel instanța a emis mandat de arestare preventivă la data de 11.03.2016.
Polițiștii l-au reținut pe C. Nicolae pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecatoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button