Culinar

Apilarnil – Un Produs Apicol Miraculos Pentru Cancer, Boli de Ficat și Ginecologice

Alături de miere, polen și propolis, apilarnilul este unul din cele mai forte ingrediente medicinale produse ale stupului, recomandat într-o mulțime de boli. Apilarnilul este un produs originar din România, descoperit și promovat la noi în țară de apicultorul Nicolae Ilieșiu, dar uitat și preluat de străini.

Apilarnil – Proprietăți și Efecte Terapeutice

Acest produs minunat și-a dovedit eficiența în tratarea anemiilor, problemelor digestive, hepatice și ginecologice, și este recomandat atât adulților, cât și sugarilor și vârstnicilor.

Datorită conținutului nutritiv ridicat, apilarnilul se adresează atât omului sănătos – pentru întărirea rezistenței, cât și pentru cei slăbiți, afectați de o carență de vitamine, subnutriți sau cu imunitatea redusă. Apilarnilul este un medicament energizant și mai ales regenerator, la fel ca orice alt produs apicol. Crește rezistența la efort și ne aduce un aport considerabil de substanțe nutritive necesare unei funcționări optime a tuturor sistemelor din corp.

Mod de Administrare

Doza zilnică recomandată este de o liguriță pe zi, pentru întreținerea sănătății. O cură durează 10-14 zile pe lună. Persoanele care depun eforturi zilnice intense, pot lua câte 2-3 lingurițe pe zi.

• Boli specifice vârstei a III-a

Cura cu Apilarnil este ideală pentru persoanele mature, care au nevoie de mai multă rezistență în fața bolilor. Acest produs apicol conține substanțe hrănitoare, tonice și trofice, care sunt extrem de ușor de absorbit și de utilizat de către organism. Pentru întărirea organismului și redobândirea unei stări optime de vitalitate, persoanele de vârsta a 3-a pot lua câte o linguriță de 3 ori pe zi. Pe perioada iernii se pot lua și câte 4 lingurițe pe zi. Apilarnilul crește imunitatea și protecția împotriva bolilor, dar și pentru reducerea perioadei de convalescență și grăbirea procesului de vindecare.

• Boli de ficat

Hepatitele virale de tip A, cele acute sau cronice de tip B și C, inclusiv ciroza hepatică și hepatocarcinomul pot fi tratate cu succes cu Apilarnil. De fapt, majoritatea produselor apicole pot oferi siguranță și eficiență în vindecarea celulei hepatice afectate.

• Afecțiuni ginecologice

Apilarnilul este recomandat îndeosebi femeilor pentru reducerea simptomelor premenstruale, a nodulilor la sân, a mastozei sau a mastodiniei. Se poate urma o cură cu Apirlanil și pentru amenoree, dismenoree, menometroragii sau hipertiroidie. În aceste cazuri, Apilarnilul reglează excesul de secreții hormonale de tip estrogenic. Este de asemenea un bun leac pentru insuficiență plancentară, avort spontan sau hepatopatie de sarcină.

• Adjuvant în cancer

Apilarnilul s-a dovedit a fi eficient mai ales în tratarea formelor de cancer cauzate de tulburări hormonale, cum este cancerul de sân sau cancerul ovarian. Acest produs este bun și în cazul persoanelor care urmează tratamente oncologice, cum este chimioterapia sau radioterapia, când există în organism carențe de substanțe esențiale, și când pot să apară mai multe procese degenerative, traduse printr-o îmbătrânire rapidă înainte de vreme indusă de aceste tratamente.

Apilarnilul are un efect protector asupra ficatului, sângelui și imunității, și ajută foarte mult la combaterea degradării organice a stării generale de sănătate.

• Remediu naturist pentru cârcei

Se iau câte 2 lingurițe de miere cu apilarnil și lăptișor de matcă înainte de masă, iar după masă se pot lua câte 6 picături de tinctură de propolis cu o lingură de miere.

Apilarnilul se poate găsi la Plafar sau se poate comanda online.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button