Sport

Apel la suporteri!

hc vaslui
HC Vaslui are de luat revanşa în faţa formaţiei CSM Focşani, echipă care a învins la zece goluri diferenţă în turul play-out-ului. Vasluienii încearcă o mobilizare pe toate planurile. Jucătorii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte fac apel şi la public, pentru a umple la refuz Sala Sporturilor, astfel încât să beneficieze şi de suportul moral al fanilor.
“Îi aşteptăm în număr mare să vină cu vuvuzele, cu tobe, pentru a ne susţine din prima secundă până la fluierul final. Aportul fanilor este unul important pentru noi. Avem convingerea că la ora meciul vom avea o sală arhiplină, aşa cum se întâmplă aproape la toate jocurile noastre de acasă”, declară jucătorii de la HC Vaslui.
Etapa a doua din returul play-outului mai programează un meci derby, cel dintre Minaur Baia Mare şi Energia Târgu Jiu. În caz de înfrângere a gazdelor şi o victorie a vasluienilor, elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte ar urca pe locul secund, la egalitate de puncte cu Minaur. Dacă gorjenii vor pierde meciul, atunci lucrurile se complică serios şi pentru cele două locuri care asigură prezenţa directă în viitorul sezon al Ligii Naţionale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button