ActualitateLocal

„Americani in vizita la ISU Vaslui”

DSC_0002
Astăzi, 15 martie a.c. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a primit în vizită o delegaţie compusă dintr-o echipă mixtă, formată din militari români şi americani, aparţinând structurilor civili-militari (CIMIC) din Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Afacerilor Interne care pun la dispoziţie personal pentru participarea la misiuni în afara teritoriului statului român.
În cadrul activităţiilor a fost prezentat Sistemul de Management al Situaţiilor de Urgenţă la nivel naţional şi în special local, misiunile la care intervin serviciile profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi tipuri de riscuri pe care le gestionază la nivel local ISUJ Vaslui.
De asemenea, au fost prezentate tehnica şi echipamentele de intervenţie din dotarea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui.
La sfârşitul activităţilor desfăşurate, delegaţia a apreciat capacitatea de intervenţie şi nivelul de pregătire a personalului în domeniul situaţiilor de urgenţă de care dispune ISUJ Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button