ActualitateLocal

Alegeri locale in siguranță!

alegeri-2
Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.
Aproape 400 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.
Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative, precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.Peste 70 de poliţişti, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.
De asemenea, dintre cele 525 secţii de votare constituite la nivelul judeţului Vaslui, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 221 de secţii. Inspectoratul Judeţean de Jandarmi asigură 90 de secţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui 90 de secţii, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui 114 secţii, iar alte structuri M.A.I. 10 secţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button