AJF a premiat echipele câștigătoare de la Winter Cup

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui a organizat festivitatea de premiere a echipelor și jucătorilor care s-au evidențiat la cea de-a opta ediție a turneului de fotbal în sală Winter Cup.

Evenimentul a avut loc în sala de festivități de la Centrul de Resurse și Afaceri Vaslui, iar președintele Bogdan Gheorghiță a fost sprijinit de directorul Direcției Județene de Tineret și Sport (DJST), Răducu Tatu, partener în organizare, alături de Primăria Vaslui, CS ”Viitorul”, FRF și o serie de sponsori.

”Le felicit pe soțiile voastre că v-au lăsat să veniți la fotbal. Știu că le-a fost greu, însă ele sunt cele care merită aplaudate, în primul rând. Vă felicit și pe voi că veniți an de an în număr mare la această competiție”, a spus Răducu Tatu.

Și Daniel Moșneagu, de la Victoria, a ținut să le mulțumească organizatorilor că reușesc prin acest turneu să îi adune pe toți iubitorii fotbalului amator laolaltă: ”Winter Cup a rămas singura competiție de sală de la nivel de județ. Când am auzit că e posibil să nu se mai organizeze, am fost un pic dezamăgiți. Pentru asta mulțumim organizatorilor că au depus toate eforturile pentru a ne întâlni și pentru a ne arăta în teren dragostea pentru fotbal”.

La cea de a opta ediție a Winter Cup Vaslui au participat 29 de echipe.

Turneul Open a fost câștigat de Inter Traian, la Under 19 s-a impus Golden Boys, iar la Old Boys cea mai bună echipă a fost Victoria.

La Open, Vlăduț Mocanu a primit trofeul ”Vasile Angheluță” pentru cel mai bun jucător al turneului. El a primit și trofeul de golgheter, cu 13 goluri marcate.

Cel mai bun portar a fost desemnat Bogdan Cernat (Victoria), cel mai fair-play participant a fost Denis Hristea (Fox Team Lipovăț), iar Claudiu Iacob (Inter Sport Vaslui) a primit titlul de cel mai bun manager al turneului.

Cel mai frumos gol a fost marcat de Robert Chirilă (Solidar).

La Under 19, trofeul ”Alex Ștefan Rusu” pentru cel mai bun jucător al turneului a fost atribuit lui Răzvan Anghel (Golden Boys).

Cel mai bun portar a fost desemnat Vlăduț Bălăuță (Vitis Șuletea), Mario Alex Dosoftei (ASA Vaslui) este cel mai bun manager al turneului, iar Vlăduț Dudău a primit trofeul de golgheter al turneului U19, cu 11 reușite.

Echipa FC Bazar a primit titlul de cea mai fair-play participantă.

În acest an, fondul de premiere a fost de peste 5.000 lei, din care 1.000 lei a primit campioana de la Open.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *