ActualitateLocalPolitică

Adrian Solomon: „Mulțumesc vasluienilor! Este victoria întregii organizații județene a PSD!”

Deputatul Adrian Solomon, președintele organizației județene PSD Vaslui, a ținut să mulțumească vasluienilor pentru votul de încredere acordat social-democraților la alegerile locale. Parlamentarul vasluian a venit la conferința de presă însoțit de deputatul Irinel Stativă, primarii de municipii aleși, Lucian Braniște, Dumitru Boroș și Ioan Ciupilan, primarul orașului Murgeni, Eduard Cazacu, primarul comunei Gârceni, Sorin Scutelnicu, cu cel mai bun procent la nivel de județ, de aproximativ 95 la sută, și noul primar al comunei Perieni, Alina-Mihaela Chiper.

„Mulțumesc vasluienilor că au votat pe cineva, ceva, un proiect. Au refuzat să dea girul unei campanii negative cum rar s-a văzut în județul nostru. Vreau să le mulțumesc, vasluienilor, pentru că au crezut în noi. Este victoria întregii echipe, a întregii organizații județene a PSD, care este formată din candidații care și-au dus la bun sfârșit campania, au convins cetățenii și avem rezultate foarte bune”, a spus Adrian Solomon, președintele PSD, organizația județeană Vaslui.

PSD a câștigat alegerile în județul Vaslui. Cu trei primari de municipii, Vaslui, Bârlad și Huși, un primar de oraș, Murgeni, și 59 de primari de comune, social-democrații au demonstrat că au făcut treabă bună în ultimii ani la nivel de județ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button